Interesse als model voor een fotosessies Ik zoek nog vrouwelijke modellen die willen poseren. maar wel gratis op ( TFCD )

Uiteraard is de stijl van de foto's in overleg met het model. Het moet nog altijd 'fun' blijven Modellen onder de 16 jaar komen niet in aanmerking voor Topless, Onherkenbaar Naakt en Artistiek Naakt, maar wel voor portret, fashion, glamour, lingerie, zwemkledij, bikini en bedekt topless

Ouders, vriend of vriendin mogen zeker aanwezig zijn op de fotosessies. Het is een kwestie van juiste afspraken te maken van bij de aanvang van de sessie.

Het belangrijkste tijdens een fotosessie is een goede samenwerking en het vertrouwen tussen fotograaf en model. Beiden moeten zich goed voelen. Gemotiveerd zijn is natuurlijk wel een must.

Ik maak vooraf duidelijke afspraken. Er wordt in tweevoud een overeenkomst met de rechten en plichten van zowel fotograaf als model opgesteld en ondertekend en ik beloof U ook zeker dat je de foto's van shoot binnen de 1 week na ons samenwerking ontvangt.

Ervaring: is niet nodig. Geïnteresseerden zonder ervaring poseren meestal heel spontaan!

Waar? In mijn kleine verwarm fotostudio bij thuis in Leisele (Alveringem) op zowat 14 km van zee ( de kust ) of ben ook nog altijd geïnteresseerd in een fotoshoot op lokatie aan zee, of gaande van een oud gebouw bij jou in de buurt, Als het weer het uiteraard toelaat!

Wil je hierover nog meer informatie? Geen probleem !

Stuur me een mailtje op fotov.roger@telenet.be en een recente foto en ik geef je de nodige info.

Misschien zien we elkaar binnenkort .

Alvast bedankt en groetjes Roger Vanderlinden

kunstfotograaf met AFIAP onderscheiding


Roger Vanderlinden

Leiesle

fotov.roger@telenet.be

Roger Vanderlinden